| Beebeeee a întrebat:

Azi am avut o sangerare, adica nu stiu daca s-a produs nidatia sau mi-a venit menstruatia, dar totusi am inteles ca nidatia (implantare embrionului) se produce dupa 6-10 zile de la conceptie si la mine conceptia a fost acum o luna si maine se fac 2 saptamani, sangerez si acum dar in cantitati mai mici.Ce credeti ca este pana la urma cu sangerarea asta, ciclu menstrual sau nidatie? Astept raspunsuri urgente, FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

"Conceptia a fost acum o luna si maine se fac 2 saptamani" - ce-ai vrut sa spui?
Oricum un test de sarcina va trebui facut. http://www.i-medic.ro/analize/testul-de-sarcina

| Beebeeee explică (pentru doctoressa):

1 luna si 2 saptamani, imi cer scuza, m-am exprimat gresit. Am facut deja 2 teste cu urina de dimineata si au iesit negative!

| AdelinaC a răspuns:

Doar un test de sarcina te poate lamuri! happy