| baiatulxboyx a întrebat:

Azi am consumat de dimineata : Cereale FITNESS cu Fructe, cam 75 gr, lapte cam 350 ml - un castron mai exact, nu stiu sigur cat are( pe eticheta scria 47 kcal la 100 ml - la lapte) plus un pahar de suc 100% natural de portocale, mai tarziu, pe la 12, am mancat 3 sendvisuri mici cu paine neagra cu secara vel pitar ( feliata ), cu un iaurt, cascaval dorna si salam victoria. Pe la 2 : 30 am mancat 1 cotlet jumate de porc, am mai feliat 1 castravete, o rosie si un ardei gras( doar jumate) si am mancat plus un pahar de suc 100% natural de portocale. Am mai mancat iar pe la 4 ce am mancat si de dimineata, la fel( cereal etc.). Am mai mancat asa intre mese o banana si o portocala.
Intrebarea e, cate calorii am consumat azi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Uite un site de unde poti sa-ti calculezi singur/a!
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

| Drind_Aneta_1968 a răspuns:

Am mancat azi 1 cafea 2 oua 0.5l de suc rosii 2 mere 4 sarmale vita cate calorii inseamna?