anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am donat sange si imediat dupa am avut o cadere de calciu. Acum ma simt bine, dar ma simt foarte slabita.
Ar fi bine sa iau de la farmacie niste calciu ca sa imi mai revin, sa am mai fulta forta? (am dat o tura de parc acum seara si am obosit destul de mult ba chiar aveam o stare de voma)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Caută la farmacii vitamine care de dizolvă în apă, eu am luat un complex de multi vitamine, calciu cu d3 si magneziu. totusi iti trebuie si proteine, mananca alune si carne. Am auzit ca ciocolata mai face ceva efecte bune dar nu prea sunt eu de'acord.
Ca fapt divers de cand consum vitamine (nu neaparat pentru sport, ci asa in general, dupa mese) nu am racit deloc. (si nu am cine stie ce sistem imunitar.)
Incearca si ceaiul verde, e si el bogat in fibre si nutrienti, mai ales pentru sistemul imunitar.

| MarianWLF a răspuns:

Dupa ce donezi sange e bine sa mananci ciocolata, ajuta la refacerea sangelui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta cateva zile si nu mai fa prea mult efort fizic..Multa bafta!

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Hipoglicemie.

| HereToHelp a răspuns:

Bea un vin rosu

| Greenthrone75 a răspuns:

E normal, si eu cand mi-am luat analizele am lesinat! Ai rabdare si ia caiteva pastil de calciu!