| yuly_6695 a întrebat:

Azi am facut o extractie la un dinte, din pacate radacina a ramas in interiorul gingiei, de fapt a fost o fractura.
Peste doua saptamani trebuie sa fac raza, sa se vada unde este ramasa cealalta parte din radacina.
Intrebare.
Daca se constata in film, ca mai este ceva se poate ajunge la operatie?
Ce sfaturi i-mi puteti da?
Aviz cunoscatorilor.
Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista alt sfat decat acela ca trebuie sa urmezi indicatiile medicului cu strictete pana la rezolvarea definitiva a problemei. Pana atunci, ar fi vine sa nu mananci fierbinte, rece, iute si sa incerci sa traumatizezi cat mai putin zona afectata (sa nu mananci semnite, alune, coaja tare de paine).

2 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Operatie la facultatea de medicina (piata Kogalniceanu daca esti din Bucuresti... au doctorii de acolo o mana extra)
Am patit si eu o data si numai acolo m-am rezolvat

| madonica a răspuns:

Sotul meu mereu se plange de dureri de masea dar nu a patit asa ceva, Doamne fereste-ne caci noi ne o facem cu mana noastra(noi ii platim ca sa ne chinuie). Imi pare tare rau pentru dvs si stiu ca nu acesta era raspunsul pe care il asteptati dar vroiam sa imi dau si eu cu parerea.Multa sanatate