Cel mai bine e sa mergi la doctor ai putea sa mergi chiar la urgenta daca ai peste 39...altfel consuma multa likide si vomita cat mai des
@deea, @denyysa - ospen si augmentin sunt 2 antibiotice (recomandate in infectii bacteriene) si nu antipiretice (medicamente pentru combaterea febrei). sigur ca uneori in spatele unei temperaturi crescute poate fi o infectie iar tratamentul infectiei duce la disparitia febrei, insa febra poate aparea si din alte cauze.
Eu in situatii de acest gen folosesc medicamentul ibprofren sau paracetamol sinus asociat cu vitamina C. Consuma multe fructe si legume in special citrice si daca e vorba de o raceala fa bai calde la picioare, alimenteazate normal, chiar daca nu iti este foame si repaus la pat.
Garantat trece de la augumentin ...la care sa bei fervex in care bagi jumatate sau o fiola de agocalmin ...si iti scade febra garantat
Paracetamolul scade febra, dar mai este şi remediul de acasă, adica tradiţionalele şosete cu oţet care îţi vor scade febra. Baftă!
Si eu am avut. am luat ospen. si mi-a trecut...
Ar fi bine sa intrebi si doctorul de familie sau parintii.
Pai...eu te sfatuiesc sa ieio fiola de algocalmin...sau daca nu poti lua o pastila de nurofen raceala si gripa. sper sa te faci bine