| mona01 a întrebat:

Azi am fost la dentist si mi-a făcut o plomba la o măsea, penultima de jos. Eram sub anestezie si mi-a pus o foita neagra si mi-a spus sa strâng tare. Eu am mai trecut prin aceasta situație o dată și mi am muscat foarte tare falca iar de frica pot spune ca am strans mai încet. acum nu stiu daca e de la anestezie însă parcă nu mi se închide gura calumea adică simt o oarecare neplăcere si înainte nici nu simțeam măseaua. înainte de plombare zic. Credeți ca cu trecerea timpului va fi ok sau trebuie sa merg sa mi o pileasca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Daca te deranjeaza trebuie sa mergi sa ti-o "niveleze". Trebuia la sfarsit sa te puna sa inchizi gura si sa vezi daca e mai inalta si deranjeaza, astfel stia daca mai trebuie pilita sau nu.
Nu o sa se toceasca singura cu trecerea timpului, daca asta ar fi cazul nu ar mai avea sens sa-ti pui plomba.
Multa sanatate.

| ThePlayer2017 a răspuns:

Eu cred ca mai bine te-ai duce sa vezi de ce se intampla asa in loc sa stai si sa astepti inconfortabil/a.