| MariaIoana a întrebat:

Azi am fost la doctor, la control.Sunt insarcinata in 9 saptamani. Dupa ce s-a uitat cateva minute la fat, mi-a spus ca inima lui nu bate(de fapt ca el asa vede ca inima bebicului meu nu bate). Mi'a spus sa merg din nou luni, cica pana luni ar trebui sigur sa bata, iar daca nu atunci sa ma gandesc la ce e mai rau. Mi'a mai spus ca azi trebuia sa se vada... dar poate o sa inceapa zilele urmatoare.Ma rog.Intrebarea mea e : daca bebelul meu nu traieste, atunci cum s-a dezvoltat, cum a crescut, caci luna trecuta cand l'am vazut era mic de tot.Tot azi mi-am facut acele anazile pentru sarcina. Mi'a iesit ca am infectie urinara. Mi'e frica, mi'e atat de frica ca bebelul meu nu traieste...si ma simt fara putere, neputincioasa.Maine ma casatoresc, dar numai chef de nunta nu am.Si asta nu e singura intrebare, am o gramada, la care nu gasesc raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, daca la 9 saptamani de sarcina medicul nu vede activitatea cordului fetal, inseamna ca sarcina ta s-a oprit in evolutie, recent probabil.Este imposibil sa nu se vada inimioara care bate la 9 saptamani. Daca nici luni nu se vor detecta miscari de cord fetal, va trebui sa faci chiuretaj.Multa sanatate si curaj!

soothe
| soothe a răspuns:

Don'shoara, rezolva infectia urinara. Ceai de coada soricelui si bai de sezut cu decoct de coada soricelului. Are sa fie bine!

| Lala20 a răspuns:

Imi pare rau, nu am trecut prin asa ceva, dar iti urez numai bine!

| StilSanatos a răspuns:

Imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, dar totusi fii optimista, optimismul tau v-a ajuta bebelul tau sa se dezvolte normal, fii vesela, dorinta ta de a-l avea il v-a juta sa se dezvolte, cu siguranta doctorul nu ti-a acordat suficienta atentie, mergi luni si daca e ceva rau incearca si in alta parte.
casa de piatra
si sa te distrezi ca doar o data-n viata te casatoresti

| Printzess a răspuns:

Nu te speria incearca sa ramai calma. si roaga`te sa fie sanatos poate o sa-i bata inimioara deocamdata poate micstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr.sanatatea ta, fa-ti curaj si fa-ti chiuretaj...Mai incearca! Nu ai spus ce varsta ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La un fat in primul rand se formeaza cordul(inima)! Deci nu are cum sa nu se vada daca ii bate cordul sau nu. El are acum cativa milimetri, cum Dumnezeu sa nu se vada daca ii bate inima sau nu? Mergi la un alt ginecolog, sau chiar la spital si cere sa te lamureasca clar.