| Maria_Alexia_2000_N8et a întrebat:

Azi am fost la doctorul de familie si mi-a zis ca am puțin de scolioza. Acum nu stiu in ce poziție sa stau ca sa adorm. Sugestii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns:

Pune o scandura sub saltea, ca salteaua sa nu mai fie atatd e moale si sa-ti ajute spatele sa-l indrepti.
In general, saltelele moi sau canapelele distrug coloana vertebrala, deformand-o.
Pozitii proaste in banca sau pe scaun, iarasi modifica coloana.
Eu as incepe cu schimbatul patului unde dormi.
Cumpara o saltea tare, sau dormi pe jos, daca ai salteaua moale, ca ala este principalul motiv pentru care ai spatele stramb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Girl on top nu e tocmai potrivita. Si nici reverse cowgirl. Misionarul este pozitia potrivita pentru tine. Succes!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Pozitia in timpul somnului nu duce la scolioza, ci pozitia pe scaunul al birou sau pe alt scaun duce la scolioza.