| PTSDarkness a întrebat:

Azi am fost lovit tare de un coleg de clasa la plaman incat s-a auzit in toata clasa cum a tunat... si ma doare incontinuu.
Imi dai un sfat ceva sau daca e ceva grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ѕოiℓε01 a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa te duci la doctor

| renteamarius38 a răspuns:

Nu mai sta pe ganduri si du-te repede le medicul de familie sau la spital. sper sa nu fie grav dar nu strica sa te verifice cineva.

| pokemonfan2000 a răspuns:

Du-te la doctor si zi ce s-a intamplat.Cred ca pan' la urma vei gasi un raspuns exact.

| eusuntmarius a răspuns:

Sfatul meu este ca mâine dimineață să mergi la medic cu unul dintre părinți urgent. Poate să nu fie nimic, poate fi o problemă minoră... sau cine știe? Ideea este că astfel de lovituri trebuie tratate cu seriozitate. Dacă nu te-am convins să mergi la medic, îți dau un link cu un reportaj șocant. E vorba de un copil care în urma unei scheme făcute în joacă la școală... vezi tu filmulețul, nu-ți mai povestesc:
http://www.tvr.ro/......strari.php
Cazul începe de la minutul 9. 45

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cita forta avea respectivul, sa-ti provoace o hemoragie ceva, pentru ca nu-i spui virsta. Dar din moment ce nu spui ca ti s-a blocat respiratia citeva secunde, e clar ca nu te-a lovit prea tare. Insa, daca simti nevoia, pentru linistea ta, te poti duce la doctor.

| PTSDarkness explică:

Mersi mult in cateva zile mi-o trecut big grin