Cel mai indicat este sa mergi in aceeasi zi sa iti faci vaccinele.
Cel putin anti-tetanos trebuie, sa nu se infecteze.
Poti sa mergi la boli infectioase si sa faci acolo si le spui ca vrei si anti rabic.
Cu lucruri de gen nu este de gluma si nu trebuie asteptat prea mult
Cu cat te duci mai repede la spital, cu atat e mai bine. Ce rost are sa mai astepti? Vaccinul nu se face doar pentru ca ar fi cainele turbat, sunt si alte lucruri implicate. Sfatul meu e sa nu astepti si sa te duci la spital! Bafta!
Du-te la boli infectioase.du-te undeva ca nu e bine sa stai asa...sincer du-te
Nu iti poti da seama in timp util daca cainele este turbat sau nu. Cand iti vei da seama, daca e turbat, va fi prea tarziu pentru tine.
Sansele sa fie turbat sunt foarte mici, dar daca este turbat si nu faci vaccinul, vei muri cu certitudine. Asadar, mergi si fa-ti vaccinul cat mai repede. Se poate si maine dimineata, fara riscuri suplimentare. Sper ca ti-ai facut antitetanosul, fiindca riscul de tetanos este mult mai mare (cainele nu va avea semne de boala, fiindca prezenta germenului in gura lui nu-l imbolnaveste). Si de tetanos se moare 100%.
Si eu am patit ca tine am fost muscat de un cain chiar daca nu era vagabond. la spital am fost la sectia infectioase in aceeasi zi bine nici eu nu vroiam in acceasi zi dar a trebuit si nu m-am dus la urgente ci la boli infectioase ca acolo iti face! nu te doare deloc pe moment! succes si sa te faci bine!
Da,chestiile astea se fac cat de repede, maxim 8 ore stiam eu,deci fa macar tetanosul,foarte putin probabil cainele sa fii avut rabie,sansele sunt mici, dar poti sa te stresezi daca nu faci nimic, o zic din proprie experienta.
Acuma e tarziu nu ma mai duc la spital! Maine seara dupa program o fii prea tarziu? Eu as face doar cel anti rabic nu si anti tetanos. Precizez ca nu a curs sange deloc, m-a muscat prin blugi!
Eu nu va inteleg de ce imi tot recomandati sa fac tetanosul! Din ce am intrebat, tetanosul se face cand te intepi in cuie sarme ruginite, nicidecum muscatura de caine!
Nu am auzit pe nimeni sa faca anti tetanos pentru muscatura de caine. Maine o sa ma duc la doctor sa fac anti rabic si sa ma lamureasca si cu anti tetanosul!
PS. O sa va dau funda cand o sa mearga sistemul momentan nu apar funde!
Incearca la spitalul de nebuni! iti fac aia anti turbare si calmante sa-mi spui si mie cum a fost
anonim_4396 întreabă: