| Strocker a întrebat:

Azi am mancat o rosie jumate cu branza ulei si 3 felii de paine.Stomacul parca il simteam gol in continuu si eu tot mancam fara sa imi dau seama(ma uitam la desene si cred ca de asta) pana am spus GATA! Am pus mancarea in frigider si dupa o jumatate de ora sau o ora mi-a venit rau, adica stomacu sau burta nu am putut sa imi dau seama ma durea foarte tare.Am stins calculatorul si m-am pus in pat incercand sa adorm.Nu am putut dar imi venea senzatia de greata in continuu pana cand am vomitat in 2 ore aproximativ de doua ori de 2-3 ori(nu stiu cat am mancat de am vomitat atat de mult dar parca am vomitat tot ce am mancat, stiu nu prea are sens). Ma apucase o senzatie de ameteala si de frig. M'am acoperit cu o pautra de iarna laughing dar parca nu ma prea incalzeam (palmele si labele picioarelor). Dupa ce au venit parintii m-am dat jos din pat, ochii ardeau si inca imi ard fruntea cu toata fata parca asteapta sa izbucneasca de la caldura de fapt tot corpu era cald de parca simteam cum eman caldura. Dandu'ma jos din pat parca ma simteam ori usor dar picioarele grele ori tot corpu greu si de abia ma miscam.Inca nu ma simt prea bine si am luat un Panadol(e paractetamol dar are mai putin in compozitie)si acum mama imi pregateste un compot de mere proaspat.Cand ma gandesc la mancare in acest moment mai ales la branza si ulei ma apuca greata.Am uitat sa mentionez daca stateam pe o parte tot stomacu sau intestinu ma durea si daca stateam cu burta in sus sau in jos tot la fel dar nu atat de tare.Cand mancam rosiile cu branza si ULEI beam si sifon.In timp ce ma durea stomacu sau burta parca simteam cu trece acidul de la sifon prin tot intestinu(nu prea placut)si inca am senzatia de greata(sifonul era rece). Daca stiti imi puteti spune ce sa fac? Am cautat pe google simptomele de la toxiinfectie alimentara si coincid in mare parte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pepper9 a răspuns:

Probabil ai o indigestie.Adica eu am cam toate simptomele pe care le-ai spus cand am o indigestie.Ar trebui sa tii regim 1-2 zile(fara grasimi de ex)

10 răspunsuri:
| gigel68 a răspuns:

Cred ca este e-coli.

| danielaxyz a răspuns:

De la branza se poate face f usor toxiinfectie alimentara, ia un Loperamid, e indicat pentru asa ceva

| BlaBlaa a răspuns:

"Am uitat sa mentionez daca stateam pe o parte tot stomacu sau intestinu ma durea si daca stateam cu burta in sus sau in jos tot la fel dar nu atat de tare."= simptom al gastritei, adica inceput de ulcer gastric :/ cand ai inceput de ulcer gastric, durerea e diminuata cand dormi/esti asezat pe partea dreapta.

| Lavazza_5427 a răspuns:

In legatura cu caldura si cu frigul iti pot spune sigur ca ai frisoane. In cazul asta trebuie sa te acoperi cu paturi sa nu intre prin nici un loc frigul, sa te incalzesti cu ceai cu orice si sa te culci. Am avut si eu de multe ori frisoane, iar daca nu faci nimic in legatura cu asta situatia se agraveaza. In legatura cu ce ai mancat, sa stii ca ce ti s-a intamplat poate fi din cauza faptului ca nu mananci. Acum pe timp de vara nu trebuie sa mananci ulei si sare. Mai ales astea doua. Macar daca nu mananci asa mult trebuie sa bei multa apa. E normal sa ti se faca rau daca pe timp de caldura tu nu mananci. Incearca ceva rece cum ar fi fructe si legume si evita pe cat de mult poti sarea si uleiul. Bea multe lichide. Si cel mai important : bea multa apa. E ff important sa te hidratezi pe timp de vara sa stii.

| Brokencyde_1562 a răspuns:

Da ai ameteala greata frisoane si vomiti ai apendicita pentru mai multe detalii adica sa imi explici mai bine si sa iti spun mai multe add pngkiddo.

Daca ai si febra ai sigur apendicita du-te urgent la spital sa nu dai in alte porcarii

Oricum mai bine se duce la un medic decat sa ne asculte pe noi simptomele acestea sunt si la apendicita si la toxiinfectie alimentara

| Metin2zM a răspuns:

De obicei ti-se face frig din cauza dezhidratarii nu din cauza ca ai mancat prea mult. Stai calm! La cat ai mancat ai calorii in tine pentru 3 saptamani deci nu esti deshidratat. Si mi mi s-a intamplat la fel acum 1 luna. Am mancat pana am vomitat. Esti bine stai calm. (asa cred) big grin

| Geomik a răspuns:

Si eu am facut toxiinfectie alimentara si 3 zile varsam absolut tot ce mancam,ma deshidratam vazand cu ochii eram practic ca o "leguma ", nu puteam dormi si limba se deshidratase in trun hal incat se facuse alba, e ste o experienta foarte proasta mai bine sa ai ocoleasca pe cei care nu au avut pana acum.
Eu facusem toxiinfectia alimentara de la angetata (ce avea nu-s probabil expirase) si am scapat doar cu injectii din 3 in3 ore! sad

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Doamne dumnezeule ce intrebari mai gasim