| MirceaCal a întrebat:

Azi am pus mana pe ceva care, fara sa stiu, curenta. M-a trecut un bazait prin corp, dar cel mai tare am simtit in acel deget, in degetul mare de la picior, putin mai sus de cotul drept și pe fata intr-o zona am simtit o apasare. Dar cel mai tare am simtit intepatura la degetul mare de la picior. Ati patit? E grav sa te curentezi asa? Afecteaza cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Am pățit de 2-3 ori și nu m-a afectat, dar am simțit doar în mâna dreaptă până la cot. Trebuie chemat un electrician să verifice instalația electrică, împământarea și să pună siguranță diferențială care oprește curentul când există pierderi de curent sau când se curentează cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acel curent a ajuns pe traseul unor nervi, atunci va urma traseul respectiv si se va propaga, cum spui tu, pana in degetul mare de la picior, pe fata si in cot. E foarte posibil. Daca te-ai curentat, nu-i grav atata timp cat ai inlaturat sursa curentului