| stweety10 a întrebat:

Azi am stat la soare sa ma bronzez, si m`a prins putin. Dupa cat timp pot sa fac dus? Are ceva daca fac imediat ce vin de la plaja?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După un duș mai rece aplică un pic de spirt pe zona afectată, preventiv, evită contactul cu ochii.
Pa, pa.

| shtephie a răspuns:

Sa nu te speli dupa plaja cu apa calda ca se cojeste pilea. Spala-te cu apa mai calaie spre rece big grin plus ca e revigoranta si pune sangele in miscare.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Normal ca nu are nimic... daca te duci la mare te ia soarele si intri in mare are ceva?laughing) pai si atunci...laughing

| Chrysk2 a răspuns:

Poti sa faci oricand, oricum te vei rosi laughing
Si daca esti mai sensibila o sa te usturewinking

| RhoOphiuchi a răspuns:

Poti sa faci dus oricand.

| Oana2106 a răspuns:

Poți face duș imediat ce te-ai întors.

| barbiedoll_2931 a răspuns:

Nu are nimic poti sa iti fc dus cand vrei...

| DeathIncarnate a răspuns:

Da ce crezi ca patesti daca te speli imediat?
se ia bronzurolling on the floor)))))))))))doamne

| DeathIncarnate a răspuns:

Esti cam prosta si daia...rad de intrebari cretine ca alea tale

| stweety10 explică:

@Mormant, nu am nevoie de raspunsuri ca ale tale, eu intrebam pentru ca stiam ca dupa ce veneam de la solar nu aveam voie sa fac dus 3-4 ore. Nu vad ce e de ras la intrebarea asta, in fine...

| tranquilaaa a răspuns:

Pai daca te-a prins doar putin nu are nimica