| BrendaSuperba a întrebat:

Azi ca proasta nu stiu ce am avut mi-am bagat degetu acolo si asa cam in spate de tot am simtit un gugloi si nu stiu ce poate fi! o fi cancer?(nu mi-am inceput viata sexuala)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai cancer, stai linistita. Cred ca ai simtit fie un fecalom din rect, fie peretele anterior al vaginului care de obicei proemina in cavitatea vaginala.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai simtit colul uterin.Nu pricep ce ai cautat cu degetul in vagin, cu atat mai mult cu cat esti virgina.

| Minks a răspuns:

Du-te la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei un raspuns sigur, spune-i mamei tale sa mearga cu tine la un medic ginecolog.Toate fetele (de la o varsta) ar trebui sa treaca pe la medicul ginecolog o data la 3 luni cel putin, ca nu strica! Poti descrie cat de detaliat vrei aici, dar noi nu iti putem da un raspuns, raspunsul trebuie sa ti-l dea medicul dupa ce te consulta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum, nu nu mai conteaza ce-ai facut azi ca..., faptul-i consumat; important este sa urmezi, chiar maine, sfaturile bune, asa incat poimaine sa poti exclama : "mai ce desteapta m-am facut!"