| Loster_Andrei_1996 a întrebat:

Azi cand m-am trezit am simtit ca am urechea stanga infundata. Am incercat sa o desfund fiindca nu mai auzeam si am reusit dar tot nu aud tot, aud doar cu jumatate de ureche. Arata destul de rosie dar nu se vede ca e infundata. Nu ascult deloc muzica puternica la casti sau in casa. Dorm cel mai des pe partea stanga, asta inseamna ca stau pe acea ureche cand dorm. Este ceva grav? Daca cineva se pricepe sa ma ajute, trebuie sa ma duc la spital?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca trebuie sa te duci la medic, poate fi de la un dop de ceara pana la o infectie urata

| doggy123 a răspuns:

Ar trebui totusi sa mergi la un medic

| Mihai04Radu a răspuns:

Orl http://www.cardiomedcluj.ro/servicii/? O-R-L- a-ti recomand sa faci un control de specialitate. Posibil sa ai otita acuta/cronica.