| addictedg a întrebat:

Azi de dimineata m-am trezit cu o durere ingrozitoare de gat, efectiv nu pot intoarce capul spre stanga si nu il pot ridica sau lasa in jos decat foarte putin, cred ca am dormit stramb. Ceva remedii? Va rog, nu mai suport sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iasmiiiiiiiii a răspuns:

Pai. Da. Ai adormit stramb. In orice caz, incearca din cand in cand sa ti'l misti. Nu trebuie tinut in aceeasi pozitie mereu. Incearca sa'l ti ridicat. Pune'ti o perna mai ridicata[pe spate], si'ti va tine capul sus.happy. Poate o compresa cu apa, mai ia din durere. Bye!:*

1 răspuns:
| Florennce a răspuns:

Buna.Se numeste "terticolis". si mie mi se intampla. Doctora mereu mi-a dat Advil si niste unguente dintr`astea antiinflamatoare. Daca nu, s-ar putea doar sa fi dormit stramb.Incearca sa-ti masezi gatul si bea ceva ceai.Sanatate!