Hei, chill. Dacă era o urechelniţă la tine în ureche ţi-ai fi dat seama şi ieşea singură. Gândeşte-te dacă nu ai stat în curent recent, sau poate ai făcut un duş cu o seară înainte şi ţi-a intrat apă în urechi. Foloseşte nişte beţişoare ca să îţi cureţi urechile... Poate trece.
Dacă persistă durerea, mergi la un control ORL.
Mă gândesc că e posibil să fie şi autosugestia... Ţi-e frică de urechelniţe, şi după ce ai văzut una a început să te doară o ureche. E foarte posibil... Eu sunt de exemplu insectofobă. După ce văd o gânganie, un păianjen ceva, începe să mă mănânce pielea şi am impresia că am o lighioană din aia urâtă pe mine.;'>
Urechelnitele nu intra in urechile oamenilor! asta e credinta populara, dar nu e adevarata. problema ta e alta, o otita, poate ai fost la strand etc, poate ai folosit incorect betisoarele cu vata etc
Nu cred ca ti-a intrat in ureche.Cred ca mai degraba ti-a intrat in subconstient iar tu crezi ca te doare. Mie mi s-a intamplaat de multe ori Stai linistita.
Paii cel mai probabil tu nu ai omorat-o de tot, si ea s-a "razbunat"spune-i mamei tale si du-te la doctor!
Am omorat-o de tot.De asta sunt sigura. Si ar fi trebuit sa fie 2, una am omorat-o si una probabil care mi-a intrat in ureche. Oricum multumesc, daca persista problema cu durerea voi consulta un medic. Dar tot la urechelnita aia ma gandesc. am asa o frica de eleeeeeee!
Buna. Nu cred ca e o urechelnita. Mie mi-a intrat cand eram mica o furnica in ureche si senzatia e ingrozitoare. Ma gadila foarte tare, parca mi se urca la creier. Nu am reusit sa ma linistesc pana nu mi-a turnat mama boramid cald in ureche si a iesit aproape moarta. De atunci am o obsesie in timp ce dorm sa nu imi intre ceva in ureche. Cred ca am sa incep sa imi pun dopuri in urechi.:d
Urechelnitele sunt insecte omnivore, nu au nici o treaba cu urechile oamenilor, intr-adevar le plac locurile umede si calde, dar crede-ma prefera sa-si fac cuiburile subpamant. O particularitate extraordinara a acestei micute insecte e modul in care se reproduce.Depune 20-30 de oua din care ies "pui"pe care in mod incredibil pentru o insecta are grija de ei pana la maturitate si ii hraneste cu hrana regurgitata.In multe situatii ii muta dintr-un cuib in altul ca sa-i fereasca de pericole.Ambii parinti participa la cresterea puilor.Sunti multe mamifere cu doua picioare care nu fac chestia asta...tot respectul pentru micuta insecta total inofensiva.crede-ma nu are nici o treaba cu rechile tale...
Urechelnitele sunt insecte omnivore, nu au nici o treaba cu urechile oamenilor , intradevar le plac locurile umede si calde, dar crede-ma prefera sa-si fac cuiburile subpamant.O particularitate extraordinara a acestei micute insecte e modul in care se reproduce.Depune 20-30 de oua din care ies "pui"pe care in mod incredibil pentru o insecta are grija de ei pana la maturitate si ii hraneste cu hrana regurgitata.In multe situatii ii muta dintr-un cuib in altul ca sa-i fereasca de pericole.Ambii parinti participa la cresterea puilor.Sunti multe mamifere cu doua picioare care nu fac chestia asta...tot respectul pentru micuta insecta total inofensiva.crede-ma nu are nici o treaba cu rechile tale...
Aseara si mie mi-a intrat in ureche dar am scos-o nu am patit nimic multumesc lui dumnezeu ( am crez ca imi sparge tinpanul,,,,,, daca nu iti gurge sange si o scoti nu tea afectat cu nimic e de la alt ceva,,,,...
Dar cum ai scos-o ca am și eu una zi și mie te rooooooooog!
da lume nebuna
daca o sa va intre in urech ceva o sa simtiti inca tare o sa simtiti mia mi-a intrat apui ieu la 1 de noapte am chemat salvaria
cu asa durere care parca iti crapa capul ambulata parca a venit peshte o veshnicie si inca la spital vreo 20 de minute nio scote
de atunci imi pun dopuri si nu cam cred ca o scap de frica aceasta
Incearca sa iti torni un pic de spirt in ureche cumva si vei afla..sau cu apa fierbinte
Si eu astazi am omorat o urechelnita si o tot simteam pe mine. Dupa ceva timp a inceput sa ma doara urechea, dar imi gaseam o ocupatie pentru a uita.A fost o "farsa" pe care subconstientul meu mi-a facut-o?