Pare o criza de hipotensiune arteriala. Poate erai deshidratata si poate nu mancasesi nimic si ai avut hipoglicemie.
Daca nu sunt scurgeri de gaze in bucatarie, atunci vedeti ce alimente ati consumat amandoua.
Nu iti face probleme! asta se va intampla omenirii din ce in ce mai des datorita alimentatiei, schimbarilor climaterice, etc.
in vara lui 2021 vara va avea cam 65/70 de grade la soare si pana in 45/50 la umbra. atunci va fi legea schimbata pentru todeauna.
Și mie mi s-a întâmplat în seara asta, e ceva foarte ciudat, sezonul răcelilor a început cu 1 luna mai devreme și din ce in ce mai multi oameni spun că li s-au întâmplat asta, nu știu de la ce este dar SIGUR va urma ceva ce va schimba radical lumea, o noua era e pe cale să înceapă
Asta pățesc si eu! Cred c din cauza mâncari, trebuie sa mănânci ceva înainte sa te apuci de dimineața da stai in picioare la Bucătărie. Stările de leșin si transpirați, vad negru in fata ochilor, le pățesc cand nu mănânc dimineața si stau in picioare. acum fiecare după organism. Pup!