| CraZZyLuLLy a întrebat:

Azi dimineata m-am trezit cu un ochi rosu, deci rosu de numa. Coltul interior mi-e plin de vene rosii, fire rosii. Stau cam mult la PC oare e din cauza asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai o conjunctivită foarte urâtă, mergi la oftalmologie și nu mai sta nici așa mult la pc.
Pa, pa.

| fabiola a răspuns:

Vasele de sange care iriga ochiul se sparg datorita efortului sau daca stai in curent!

| DianaScorpio a răspuns:

Vasele de sange pe ochi se pot sparge si daca stai prea mult la pc, dar asa cum s-a spus, intr-un procent foarte mic. Ele in general se sparg ori din cauza hipertensiunii arteriale, ori din cauza stresului/oboselii.

| ElenaErika a răspuns:

Poate fi si de la calculator dar intr-un procent mic. Poate ai tras curent si ai racit sau de la creionul dermatograf[daca folosesti]

| Y3aaHH a răspuns:

Pana maine iti trece happy Si eu am patit, e de la curent, stai lin. ca o sa-ti treaca. Daca chiar vrei poti sa-ti iei niste picaturi pentru ochi de la farmacie dar nu prea are rost.

| CraZZyLuLLy explică:

Da folosec si creion, dar nu exagerez de abia se observa, probabil curentul pentru ca am fost cu masina si erau geamurile deschise plus ca aseara ma durea putin urechea. Daca ma duc la doctor se rezolva, adica dispar?