Mergi la ginecolog sa te consulte sa ti faca o ecografie vaginala si transvaginala pentru a depista cauza si sa iti dea tratament fara antibiotic luat 5 sau 7 zile nu te vindeci, ai facut infectie urinara de la bacterii stat in frig mers desculta pe gresia rece si daca sistemul tau imunitar este praf ai facut boala, sanatate multa.
Atentie, daca ai urina tulbure, este posibil sa fie nisip sau piatra la rinichi!
Daca durerile se intensifica, fugi la spital!
Sanatate multa!
Am luat o lingura de albastru de metil cu zahar, mi am revenit! Urina e normala clara fara dureri sau usturime doar ca e putin albastra
Ai infectie urinara.
Mergi la medic azi. Te va ustura bine pana faci tratamentul si se vindeca.
Infecție urinara cu e coli cel mai probabil.
Mergi și fa analiza ca să poți primi un antibiotic potrivit. Nu amana, infecțiile netratate se pot răspândi către rinichi, ceea ce nu e de dorit.
Pai si de la ce anume am putut sa fac infectia? pana acum nu am avut nimic
Sunt multe cauze. De la felul in care te stergi, la umezeala, la contact cu diversi, etc. Sunt atat de multe cai incat se spune uneori ca "e natural". Cum ai ajuns sa ai o infecție urinară este irelevant. Daca ai, însă, ar fi bine sa te tratezi. Multă sănătate
Este eficient albastru de metil?
Mergi mai bine la ginecolog. In primul rand sa iti puna un diagnostic corect, apoi sa-ti dea tratamentul corect.