Probabil este o mica hamoragie. Am avut si eu mai demult rosu pana la jumatate ochiului si a trecut de la sine.
Daca nu este hemoragie este inflamatie daca te doare sau ti se tulbura vederea consulta medicul.
S-au spart niste vene superficiale de sange. Daca nu te doare, mananca, nu s-a umflat e ok. Cred ca iti trece in 1-2 zile, trebuie doar sa se resoarba sangele ala care a curs, e ca o zgarietura superficiala pe piele.
Iti spun ca m-am zgariat si eu o data. Mi-a bagat cineva mana in ochi iarna. Am avut ochiul rosu cateva ore. Du-te la un control la oftalmolog daca nu iti trece pana maine. E 50 lei un control. Sau du-te la farmacie si cere-i un sfat farmacistei. Trebuie sa stie, pe mine m-a ajutat.
O sa treaca, nu e nici o problema. Am primit odata in clasa a treia un pumn in ochi (chiar a fost din greseala ) iar la mine a aratat mult mai rau atunci.
Salut. Am patit-o si eu o data numai ca la mine a fost vorba de un pumn. Ti s-a spart un vas micut de sange probabil. Nu e nimic grav, in cateva zile cel mult va disparea.
Deeaandreea9156 întreabă: