| OanaG a întrebat:

Azi dupa-amiaza mi s-a facut o extractie la un colt de masea, insa mi-a mai ramas jumatate de colt care probabil nu la vazut deoarece era sub gingie, si din greseala cred, doctorita mi-a facut o mica taietura la gingie ca si cum ar fi rupta`n doua acolo la maea, intrebarea mea e urmatoarea...

Gingia se va prinde, se va restructura sa fie cum a fost sau va fi asa desprinsa?crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Taietura nu e o greseala, stai linistita. Se face in cazul maselelor, pentru a le prinde mai bine. Se va vindeca mai greu, dar va trece. Mai grav e daca a ramas vreun colt, trebuie sa fii atenta in zilele urmatoare daca te va durea gura (de regula, mai mult de o zi-doua, nu trebuie sa te doara, caci atit tine durerea de pe urma extractiei) in locul unde a fost maseaua, iar daca te va durea, e bine sa mergi inapoi la medicul la care ai fost, sa iti scoata resturile, si sa dezinfecteze rana.

| BruneTTe a răspuns:

Eu nu am avut extractie dar mi-a fost sparta o masea si s`a cariat pana sub gingie si a trebuit sa`mi taie putin din ea ca sa poata curata si da, s`a vindecat foarte repede.
Stai linistita, nu ai de ce sa iti faci griji.

| 80Cris a răspuns:

Oana stai linistita caci gingia ta isi va reveni. Intotdeauna dupa o extractie ramai cu gingia varza, mai ales daca s-a chinuit sa-ti scoata resturile.

| ATHOS a răspuns:

Rana se va vindeca fara probleme Oana. Daca crezi ca ti-a ramas o radacina nu ar fi rau sa faci o radiografie. Citind radiografia medicul va sti ce este de facut.

| Alexandra_7361 a răspuns:

Sigur ca se va prinde la loc happy. Am patit si eu asa si nici nu mi-am dat seama cand a trecut rana ^^"