Taietura nu e o greseala, stai linistita. Se face in cazul maselelor, pentru a le prinde mai bine. Se va vindeca mai greu, dar va trece. Mai grav e daca a ramas vreun colt, trebuie sa fii atenta in zilele urmatoare daca te va durea gura (de regula, mai mult de o zi-doua, nu trebuie sa te doara, caci atit tine durerea de pe urma extractiei) in locul unde a fost maseaua, iar daca te va durea, e bine sa mergi inapoi la medicul la care ai fost, sa iti scoata resturile, si sa dezinfecteze rana.
Eu nu am avut extractie dar mi-a fost sparta o masea si s`a cariat pana sub gingie si a trebuit sa`mi taie putin din ea ca sa poata curata si da, s`a vindecat foarte repede.
Stai linistita, nu ai de ce sa iti faci griji.
Oana stai linistita caci gingia ta isi va reveni. Intotdeauna dupa o extractie ramai cu gingia varza, mai ales daca s-a chinuit sa-ti scoata resturile.
Rana se va vindeca fara probleme Oana. Daca crezi ca ti-a ramas o radacina nu ar fi rau sa faci o radiografie. Citind radiografia medicul va sti ce este de facut.
Sigur ca se va prinde la loc . Am patit si eu asa si nici nu mi-am dat seama cand a trecut rana ^^"