| antrebarisiraspunsuri a întrebat:

Azi este a 5-a zi de cand ma doare gatul cand inghit. Initial am crezut ca e o simpla raceala, mai ales ca in ultimul timp am stat pe afata prin frig si am baut suc rece + gheata in el. Am luat nurofen, theraflu, tantum verde si aproape degeaba. Nu ma mai doare ca in primele 3 zile dar tot nu mi-a trecut degaba. Am mai fost racit de zeci de ori dar in maxim 4 zile imi trecea. Maine este a 6-a si nu cred ca voi fii refacut 100%. Sunt vaccinat cu ambele doze. Aici voiam sa ajung. Este posibil sa am covid? Am gust si miros, iar alte probleme nu am, doar durerea in gat. De obicei cand raceam vomitam, aveam ameteli, febra... acum doar gatul. Voi ce parere aveti? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Ia si faringosept sau Strepsils intensiv. Gargara cu sare.
Covidul nu se manifesta doar cu dureri de gat.

| TitoJacksana a răspuns:

Esti sensibil la frig sau la băuturile reci, si eu sunt la fel, cea mai buna solutie e sa iei niste pastile si dupa esti ok

| Iote a răspuns:

De ce nu mergi tu la medicul tau?
TPU nu stie ce ai in gat.