Bună!
Dacă începi administrarea AC din PRIMA zi de menstruaţie, atunci efectul contraceptiv intervine chiar din acea zi!
Deci, iubitul POATE ejacula intravaginal ORICÂND, de acum înainte ( pe perioada tratamentului ) : în cele 21 de zile şi în perioada de pauză.
Vezi informaţii suplimentare în Prospectul de la linkul :
http://medicamente.romedic.ro/novynette
Toate cele bune.
Bursuc te mănânc. Chiar dacă începe din prima zi e indicat să folosească o altă metodă contraceptivă suplimentară 7 zile nu de altceva dar nu tiate organismele reacționează la fel
Oricum răspunsul tău este perfect exact cum îmi place mie.
Eu nu pot să pricep un lucru, oricum dacă administrează din prima zi... nu are cum să facă sex, nu de altceva dar e pe ciclu... În țelegi ce spun eu
De acord cu tine!
Doar că, ceea ce am precizat eu mai sus era ceea ce "spune" Prospectul...
Evident că fiecare organism reacţionează altfel şi că nu este indicat să facă sex "pe ciclu".
Tocmai pe asta se bazează şi aceste "firme" care produc AC : chiar dacă se face sex pe ciclu, se mizează pe faptul că este o perioadă cu fertilitate REDUSĂ şi coroborat cu faptul că pastila îşi face ( chiar parţial ) efectul, rezultă o contracepţie din PRIMA zi.
O zi frumoasă.
Bună.
Nu ți-a spus medicul care ți le-a prescis?
Ai grijă cu ele, sunt sintetice și îți atacă ficatul.
Pa, pa.
Medicul mi le-a recomandat... dar nu a pomenit nimic de faptul ca este interzis sau nu ca el sa termine inauntru...
Da. scrie si pe prospect, din cate stiu. esti protejata tot timpul daca le iei cum trebuie. eu folosesc anticonc de 3 ani si nu am avut probleme.
daca sunt administrate cum trebuie nu ar trebui sa apara nicio problema.
citeste totusi prospectul, macar o data. acolo ai raspuns la orice posibila intrebare despre anticonceptionale.
Dar daca azi este prima zi in care iei asa ceva, asteapta cel putin 7 zile, inainte de a face neprotejat.
Buna, sunt 99% sanse sa nu ramai si 1% sanse sa ramai. Tu alegi. Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna.
Odata ce iei antibiotice esti protejata. In cuvinte mai sarace, cum mi-a explicat mie o doctorita incerc sa iti zic si tie. In momentul cand incepi sa iei anticonceptionale intr-un fel ovarele tale vin "blocate" gen sunt ca intr-un glob de sticla, nu se poate intra acolo. Deci daca prietenul tau termina in tine nu ramai insarcinata, sansa de 1% mi se pare chiar imposibila, dar e posibila daca nu le iei la aceiasi ora si in fiecare zi si nu uita daca ai sarit o pastila ce sa faci