| NoisyLight a întrebat:

Azi, în benzinărie, un nene dezinfecta un card contactless, plus portofelul. De ce ar face cineva asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce crezi ca ar face asa ceva? Tu nu traiesti pe lumea asta?

| NoisyLight explică (pentru darrio2007):

Când totul este automat în benzinărie (ușă, card fără contact, etc.), fără atingere directă, fără să iei bonul, tu ce faci, o dai în paranoia?

| darrio2007 a răspuns (pentru NoisyLight):

Omul se proteja asa cum este normal. Paranoia cred ca este la tine, fara a te jigni.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu l ai intrebat pe el? Sigur il curața din cauza covidului, acel card poate a fost atins in magazin de vinzator cand l a introdus in cititor si portofelul la fel la dezinfectat dupa ce l a a atins cu mina murdară. Sunt metode de protectie a sanatatii in pandemia asata, dezinfectarea spalatul des pe mîini, nu trebuie sa te miri, ca doar traiesti printre oameni si ar trebui si tu sa te dezinfectezi des, pe mîini cu spirt, telefon, portofel card orice intra in contact cu virusii.Asa ca nenea ala era destept, fă ca el.

| NoisyLight explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu a băgat cardul în POS, iar bonul a rămas la casă. Cât despre spălat și dezinfectat, fac lucrurile astea din reflex, neavând nevoie de vreo pandemie. Igiena ține de educație sanitară și nu trebuie transformată într-o manifestare paranoică.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru NoisyLight):

Fiecare se dezinfecteaza cum stie, iar batrînii sunt panicati si asa stiu ei sa se manifeste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu de ce crezi ca si ar dezinfecta cineva lucrurile in plina pandemie? Oare de ce?

| Catrice a răspuns (pentru suntserios):

De plictiseala dom'le.

| NoisyLight explică (pentru suntserios):

Ce nu înțelegi la conceptul contactless?

| suntserios a răspuns (pentru NoisyLight):

Pui mana pe usa de la magazin, apoi pe card si s-a dus dreacu contactless ul

Benzinăria are ușă automată.

| Frank51 a răspuns:

Imi poti spune un motiv pentru care nu ar face asta?

| NoisyLight explică (pentru Frank51):

În afară de pistolul pompei, unde a purtat mânușă de plastic, totul a fost fără atingere (ușă automată, card contactless, bon lăsat la casă).

| suntserios a răspuns (pentru NoisyLight):

Stii exact ce a facut omul si inainte sa ajunga la benzinarie?
So totusi de ce te freaca grija ce a favut el cu propriul portofel?

Bă, seriosule, vezi că tu ai prostul obicei de a sări calul. După ce că ești analfabet funcțional, mai și semnalizezi. Ce *** mea nu înțelegi din cauza expresia" fără atingere"? Extrapolezi ca 3, 14zda beată p-aici doar ca să mă scoți din sărite?

| NoisyLight explică:

Vezi exact cum miroși, adică execrabil. Mai era unul tare în clanță ca tine, aici pe site. Umblă vorba prin sat că acum patru ani am reușit să dau de el, în persoană. Știi cât s-a bucurat? Era o bucurie d-aia cu lacrimi de nesimțit. Așa cum presimt că o să fie și a ta, dacă vei continua în stilul ăsta. Măi, vietate inutilă, măi.
laughing