| SalutTpu a întrebat:

Azi la scoala la prima ora, doamna diriginta a trimis-o pe colega mea de banca la cabinet pentru ca ii se parea ca are un inceput de conjunctivita. Doctora a trimis-o la oftalmolog. La oftalmolog i-a spus ca are un inceput de conjunctivita.
Intrebarea mea este : 1. e posibil sa o fi luat-o si eu chiar daca n-am inca sintome?
2. aproximativ cate zile trebuie sa stea colega mea acasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. E posibil, daca iti pui mainile murdare la ochi.
2. Depinde de cauza conjunctivitei. Intre 3-4 zile si o luna.

4 răspunsuri:
| liiifeiispiiink a răspuns:

Pai...daca ai fost in contact cu ea e foarte posibil sa fi luat conjunctivita...dar daca nu ai atins'o in ultimele 4 zile nu ai cum sa fi luat.

Succes!

| SalutTpu explică:

@Flaffirabbit
cand am scris intrebarea eram foarte ingrijorata... si sunt si acum... si nu am fost atenta nici la vocabular nici la ortografie

| ღღBomBonikNuMitaALLyღღ a răspuns:

Ce e aia conjuctivita?

| Flaffirabbit a răspuns:

Eu sunt de acord cu liiifeiispiiink.Dar fata draga, ce vocabular este asta? Doctora? Sintome?