E o decizie normala, arata ca ai crescut si incepi sa te porti ca un adolescent, nu ca un copil de scoala generala. Faci lucruri bune pentru viata ta, semn ca incepi sa capeti discernamant. Esti, intr-adevar, cam mare pentru a ajunge abia acum la aceasta decizie, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Niciodata nu e prea tarziu sa faci lucrurile bine.
Intr-adevar, e putin cam tarziu, dar am realizat ca trebuie sa ma simt bine in permanenta si sa nu ma transform intr-un ipohondru din cauza timpului liber in exces.
La varsta ta nu ai niciodata timp liber in exces, stai linistit. Sunt atat de multe de aflat, de invatat, de experimentat, incat ziua este scurta si timpul foarte foarte mic. E ultima problema a unui adolescent, excesul de timp liber. Poate lipsa a suficient timp pentru a citi toate cartile pe care le vrei, a invata toate lucrurile despre care esti curios, a pune in practica toate experimentele pe care le gandesti.
Decizia pe care ai luat-o sau vrei sa o iei este una foarte buna, mai ales cea cu statul mai putin la laptop. Fara indoiala durerile de cap sunt provocate de el si de aerul din camera care devine innabusitor daca stai prea mult in ea. Cat despre sport ai putea practica saritul corzii, este destul de distractiv, poti asculta muzica in acest timp si este un sport care antreneaza toti muschii.
La capitolul mancare eu iti recomand sa mananci ceea ce iti place, numai asa vei fi sanatoasa. Insa trebuie sa stii cand sa iti spui stop. Dimineata ai voie sa mananci cat vrei tu, insa la amiaza trebuie sa reduci putin cantitatea de mancare, iar seara inainte de ora 6 poti manca salate, fructe, supa... un alt lucru important pe care trebuie sa il fa o este sa bei multa apa dar nu asa multa ca sa simti ca ai balta in burta, vreo 2 3 pahare intre mese sau mai multa daca ai nevoie. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu :-)
U nu trebuie sa iti faci grija de aceste lucruri la varsta ta...mai ales ca viata este scurta si trebuie traita asa cum ne dorim ci nu cum ne este impus
Mie nu imi este impus sa traiesc asa. Asa vreau eu.