| Ilincailinca55 a întrebat:

Azi mi-a fost puțin rău și încă îmi e pentru ca fetiță mea care are 6 ani e puțin răcită, nu pot să o duc la medic pentru ca e duminica. Are febra, are 37, 4 dar plânge și nu pot să o văd că plânge.Ce pot face să se simtă mai bine? Și ce pot face să mă simt și eu bine pentru ca ma simt foarte slăbită și am dureri de cap. Mie mereu când se simte ea rău mi se face rău

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai schimbat stilul intrebarilor.
Duminica poti merge cu fetita la Urgente.
Dar cred ca ti-e lene.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai nevoie sa mergi la medic din atata lucuru!
Luati PARACETAMOL si stati in casa la pat, ca-i epidemie de gripa si covid ( din nou).
Mancati supa de pui sau de zarzavat, pezment si ceaiuri de plante. Recuperare usoara!

| Furnicuta000 a răspuns:

E normal sa te simti putin nasol cand ai o raceala/gripa, iar copiii asa se exprima ei, prin plans.
Pana in 38 nu e febra, e subfebrilitate. Nici nu e indicat sa o duci la medic sau sa ii dai medicamente daca nu are febra foarte ridicata pentru ca febra e un mecanism de aparare al organismului, asa lupta el cu infectia. Daca tu ii dai medicamente cand vezi 37 pe termometru cum vrei sa se faca bine?

| Madaxo97 a răspuns:

Nu-i nevoie de niciun doctor, aia nu e febra, nici măcar febra mică, febra e de la 38 grade în sus, febra mare fiind 39-40, 38 e febra mică, 37 e temperatura normala. Da-i niște nurofen sau panadol și se va simți mai bine, nu e caz de dus la urgențe. Tu nu ai de ce să te simți rău, e doar o răceală, nu e cazul să dramatizezi că nu a pățit nimic grav copilul, calmează-te.

| Ocreștină a răspuns:

Spovedește-te și nu mai pacatui. Suferința, bolile și sărăcia sunt urmările păcatului.