| IonutPetre12 a întrebat:

Azi mi-am scos o masea.Acum o gaură mare în loc.Ce trebuie să stiu? dupa o luna sa zicem pot manca acolo? o sa mai simt ceva dureri de la mers pe bicicleta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cosmin1324 a răspuns:

Poti manca cam dupa 3-4 zile, numai nu alimente tari, cam dupa o saptamana-doua n-ar mai trebui sa ai probleme, si nu, nu o sa ai dureri de la mers pe bicicleta.

| IonutPetre12 explică (pentru cosmin1324):

Înainte daca mergeam 1 minut pe bicicleta imediat începea durerea. Sper sa ai dreptate si nu mai simt.Mersi mult

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poti poti linistit. Dupa vreao 10 zile o sa fie ca nou. Dar ai grija, desi nu stiu cati ani ai si poate creste alta, daca era de "lapte".
Incearca sa mentii curata zona, sa nu se aproprie cei doi dinti vecini pentru ca asa o sa apara probleme dupa.
Cu bicicleta nu ai treaba.

| IonutPetre12 explică (pentru DoarBogdan):

Am 16 ani.Din ce am înțeles la 17 o sa pot sa fac ceva