Ia amoxicilina forte una la 8 ore, fa gargara cu infuzie de musetel si tine in acea zona o punga cu gheata ca se dezumfle. La medic ai mers? Antibioticele cine ti le-a recomandat? Am fost si eu in situatia ta si intr-adevar la medic nu a avut ce sa-mi faca decat dupa dezumflare, chiar si atunci am ajuns la chirurgie maxilo-faciala pentru ca ramasese puroi pe canal, dar macar mi-a recomandat antibioticele. Nu ti-as dori si sper sa nu fie si cazul tau. Tine acolo gheata ca intr-adevar face minuni. Sanatate.
La medic nu are ce sa-ti faca decat sa-ti dea drumul la puroi, nu poate lucra daca afectiunea persista pentru ca sunt niste dureri de la care te ia cu lesin daca nu functioneaza cu antibiotice forte timp de o saptamana, neaparat mergi la medicul stomatolog Pana atunci tine in permanenta rece, cuburi de gheata la puroi, sau comprese reci pe obraz. Puroiul se dezvolta la caldura Insanatosire grabnica
Du-te la medic, asa am avut si eu, e o durere cumplita, iti va da drumul la punga cu puroi si va fi mult mai bine
Crede-ma cea mai buna metoda de a-ti trece este dentistul . Antibioticele m-au facut cel mai fericit om in perioada asta, eu am aceeasi problema exact in momentul asta, de 2 zile iau antibiotic si iti spun din toata inima ma simt cel mai fericit om, numai ma doare maseaua si simt ca imi trece, ma simt doar umflat Luni am programare la dentist si scap... Bafta!
Pai daca o ai umflata si pe deasupra mai ai si puroi e o urgenta! du-te da dentist ce mai astepti!
Du'te la un medic stomatolog, el va sti mai bine cum sa procedeze pentru ca un absces dentar nu apare din senin, ci ca urmare a unei infectii bacteriene, s'ar putea sa ai o problema la acel dinte.
bafta
Sunt la farmacii niste sticlute cu extract de polen.nu mai stiu cum se cheama. dar daca gasesti iti cumperi una(nu e scumpa), pui putin din sticluta pe un betisor de ureche curat bineinteles, si masezi usor in locul unde e umflat. eu am facut asa si a trecut. fa-o de cateva ori pe zi. daca dupa 1-2 zile nu trece, mergi la stomatolog.
Si eu am aceleasi probleme, am tras curent, mi s-a umflat si ma si doar. Acum am o fata de spart peretii Mi-au fost de ajutor sfaturile de aici! Sa traiti!
Mergi la medic...nu mai sta asa pentru ca ai ocazia sa faci infectie.credema stiu durerea.succes