| claudiu0121 a întrebat:

Azi pe Mama mea a intepato inima de 2 sau 3 ori si in seara asta dupa ce a fumat a facut o criza. eram doar eu si ea in bucatarie ca sa intamplat tata dormea si eu am inceput sa il strig cand sa întâmplat.va rog ajutatima nustiu ce sa mai fac (scz pt gramatica am scris asa pt ca eram pe telefon si scriu incet pe el)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Intai la medic de urgenta. Apoi o sa va spuna doctorul despre ce este vorba.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pentru moment sa bea apa cu zahar si sa stea linistita, iar daca pana maine nu se linisteste, sa se adreseze de urgenta medicului de familie.
O seara bunahappy

| mont a răspuns:

Nu ai ce face, decat sa incerci sa o linistesti/calmezi. Nu esti medic, nu ai aparatura de investigatii, daca nu se stie cauza si incerci vreun tratament dupa ureche risti sa faci si mai mult rau. Cel mai bine e sa mearga la doctor cat de repede si stie el ce si cum sa faca. Posibil sa aiba pulsul sau tensiunea prea mare.