| hrdcore a întrebat:

Azi toata ziua m-am dat cu schiurile si am facut o febra musculara (nu imi pot ridica piciorul stang ), maine mai vreau sa ma dau imi puteti recomanda ceva?

mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| arrriadna a răspuns:

1 aspirina tamponata. Sau 2 daca "esti rupt". Si ceva dulce, un dus fierbinte si nani. Maine oricum abia te vei misca la trezire, dar dupa ce te dezmortesti o sa fii oki.

| ionut1980 a răspuns:

Febra musculara trece printr-un efort mai mare decat cel care a generat-o.

| andreea4ever a răspuns:

Ceva masaj.

| Anto97 a răspuns:

Un dus cald, o aspirina tamponata si un masaj cu fastum gel.maine o sa te simti mai bine. Distractie placuta maine happywinking

| Fury a răspuns:

Sunt de acord cu Larette. chiar daca la inceput ti se va parea greu si chinuitor peste vreo 15 minute iti va trece durerea. succes si distractie placuta.

| Larette a răspuns:

Tot prin efort iti trece febra musculara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cui pe cui se scoate... daca e doar febra musculara, trebuie sa mai lucrezi cu muschiul respectiv. mai ajuta si o aspirina maine dupa ce mananci si eventual ceva unguent pentru asa ceva, eu am folosit diclofenac gel cand am fost pe partie. bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu foloseam BenGay in cazuri de astea