| Crayzshgd a întrebat:

Azi un prieten a luat un sfert de xanax de 0.25. Maine are analize pentru ca e mai gras și chestii cu glandele, probabil ii ia și sânge. S-ar putea vedea xanaxul în sânge în cantități asa mici? Am nevoie de răspunsuri rapide

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MagicOneT a răspuns:

Sigur nu se va vedea prezenta xanax-ului, daca isi face analize la endocrinologie, la glandele suprarenale, sigur i se va lua sange pentru a masaura nivelul hormonilor produsi de acele glande (probabil), n-are nicio legatura cu testele de sange pentru xanax.

Oricum, ai fost destul de general, adica exista destul de multe analize si pentru glande, ar trebui sa fii mai precis, sa stii exact tipul de analiza ca sa nu mai stai cu frica.

3 răspunsuri:
| MagicOneT a răspuns:

Depinde si ce fel de analize isi face, cum scrie si in articol, in medie, dispare cam dupa o zi din sange.

Daca o sa-si faca o simpla hemoleucograma (analiza de baza a sangelui) nu exista sanse sa se vada.

Xanax-ul face parte din categoria benzodiazepinelor, exista analize specifice pentru a vedea daca sunt prezente in organism (cel mai relevant test este din urina, nicidecum din sange).

----------------------------------------------------------------------------
Articole complete:

https://americanaddictioncenters.org/xanax-treatment/hMAow-long-in-system/
http://www.answers.com/Q/Will_Xanax_show_up_in_a_CBC

| Crayzshgd explică (pentru MagicOneT):

Ideea e ca e gras are vergeturi și probleme cu glandele din câte mi-a spus. Merge la endocrinologie la un control, să-l vadă medicul etc. Mama lui i-a spus sa ii ia și analize de sânge și din cauza asta e speriat rău.

La endocrinologie face analize pentru glande. Se va vedea?

| Crayzshgd explică:

Merge la endocrinologie pentru un control la glande. Probabil ii ia și sange

| Crayzshgd explică (pentru Crayzshgd):

Pentru suprarenale

Habar nu am ce analize are de făcut. Oricum a luat în jur de 0.06 mg de xanax, o colega care are are xanax cu rețetă a spus ca nu va avea efect, dar el spune ca a avut. Ideea ii ca am citit ca cu cât ii mai înalt și greu, se elimina mai rapid are 1.83 și 110kg. El sper sa nu ii ia sânge având în vedere ca are programare de la 10-30 la 11.

S-ar putea vedea? Indiferent de testul pe care îl faci? (exclus cel toxicologic și anti doping, ma refer la glande și chestii)

Pana la urma nu am primit nici un răspuns concret. Se vede sau nu? Se poate vedea la genul asta de teste dacă scopul este altul decât cel de a detecta drogurile?

| MagicOneT a răspuns (pentru Crayzshgd):

Sigur nu se va vedea prezenta xanax-ului, daca isi face analize la endocrinologie, la glandele suprarenale, sigur i se va lua sange pentru a masaura nivelul hormonilor produsi de acele glande (probabil), n-are nicio legatura cu testele de sange pentru xanax.

Oricum, ai fost destul de general, adica exista destul de multe analize si pentru glande, ar trebui sa fii mai precis, sa stii exact tipul de analiza ca sa nu mai stai cu frica.

| Paler_Ioan_1995 a răspuns:

Da deoarece an alia e la nivel microscopic