| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Azinoapte m-am trezit cu o usturime ingrozitoare in gat dar nu in partea de sus unde se face normal rosu in gat ci mai mult in partea de jos unde se termina gatul. Abia mai inghiteam simteam ca niste ace. M-a tinut durerea cam 10 minute cat am stat intinsa iar cand m-am ridicat in fund mi-am revenit.Acum simt doar putina jena atunci cand inghit. M-am uitat in gat cat am putut dar nu se vede nimic anormal problema e mult mai jos unde nu reusesc sa vad. Daca nu e rosu in gat atunci ce e? Nu am mai patit niciodata asa ceva si sunt cam speriata.Sa raspunda doar cei care au idee despre ce se intampla.Mentionez ca nu am facut nici un efort sa-mi fortez vocea nici nu am baut apa rece sau ceva de genu pur si simplu m-a luat din senin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca ai facut reflux gastro-esofagian. Adica continutul acid din stomac s-a intors in esofag si te-a ars. Poate ai mancat ceva greu seara sau cu mai putin de doua ore inainte de culcare.

3 răspunsuri:
| Grey96 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la un medic pentru ca noi nu suntem in masura sa iti spunem de ce suferi mai exact si ce tratament sa iei. S-ar putea sa ai rosu in gat deoarece la unele persoane se manifesta cu dureri doar dimineata si seara. Fratele meu de exemplu a facut puroi in gat si nici macar nu l-a durut gatul. Multa sanatate si sper sa te faci bine!

| CrazYKid0 a răspuns:

Da si eu am avut aceasta problema acum 1 an si imi tot venea si pleca.
Problema este cred ca amigdalele tale sunt umflate si ar trebui sa te duci la un doctor si iti va da niste pastile.
E bine ca noaptea, inainte de culcare, pui o lingura de sare intr-o cana cu apa calduta si apoi susuri ( adica faci grgglllgrg laughing ). Alta metoda naturala este sa stai intins si apoi storci o jumate de lamie direct in gat si apoi inghiti.
O sa-ti treaca peste cateva zile, dar daca nu atunci fa un test la un laborator si o sa-ti spuna cu exactitate ce probleme ai. In cazul meu eu m-am dus la doctorul de familie si mi-a spus sa ma duc la un laborator. Dupa cateva zile (in timp eu faceam remediile naturale) mi-au spus ca am Stafeleococus auriu si mi-au dat medicamentele necesare pentru acesta.

Sper ca te-am ajutat si insanatosire gravnica happy

Răspuns utilizator avertizat