| Alphahkbg a întrebat:

Ba acum fara gluma de cand Romania e locul paianjenilor mari adica acum cateva ore am vazut un paianjen stiti cum e semnul ala ok facut doar cu o mana aproape cam atat era cum dracu scap de el si in speciali de ceilalti paianjeni cu ce poti sa-i omori
ps. nu era alb nu prea am stat sa ma uit la el ca am aruncat cu satarul(un fel de topor mai mic) si s-a ascuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc ca sperii un arahofob. :#
Nu stiu ce sa faci, ascunde-te...sad

| Alphahkbg explică (pentru anonim_4396):

Tu te speri ca ce ca eu ma lupt cu el tu doar citesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa fie curat.
In al doilea rand cauta pe internet. O sa gasesti destule sfaturi utile.
Dar de ce nu il omori? Inteleg ca a fugit, dar o sa apara din nou. Il calci si ai scapat. Totusi, ai grija.

Ba tu daca vezi un paianjen de marimea unei tarentuli iti mai arde sa il calci ca sare direct pe tine

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alphahkbg):

Eu doar mi-am spus parerea.
Pai cand am vazut unul mai mare am luat un bat ca sa-l dau jos dar a scapat. Am intrat cu capul in destule panze seara si nu m-am speriat.
Daca eram in locul tau cred ca luam ce-mi venea la mana si aruncam in el.

Am aruncat un satar foarte bine ascutin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alphahkbg):

Fa-i o poza cand il mai vezi laughing

| DovleacTurbat a răspuns:

Ba da-l dracu' dai cu toporu dupa el, da ce-i ala ma dinozaur? Fu@te-i 2 slapi aia e.