Si daca nu aveai antrenor crezi ca nu te durea? Depui efort, ai si scolioza, este normal sa te doara.
Doctorul mi-a zis ca nu mai am, chiar daca mai am sa zicem...Am voie sala?
Daca durerile devin insuportabile, parerea mea este sa eviti sala. Cel putin pentru ceva timp.
Pai sunt mai multe motive pentru care te doare spatele.
e zona lombara, cervicala?
Ori faci gresit anumite exercitii, chiar cu antrenor personal, nu le poate stie el pe toate
ori lucrezi cu o greutate prea mare pentru nivelul tau.
S-au mai exista si o a 3-a optiune si anume e o problema mai veche la coloana, nu neaparat datorata scoliozei din trecut.
Pe mine ma doar coloana cervicala cand conduc mult de exemplu, pe altii nu-i doare, asta imi indica ca am o chestie din trecut poate am executat un exercitiu gresit cu o greutate mare si a ramas un traumatism...
In general se muta durerea, ba pe jos... ba in mijlocul spatelelui dar, nu dureaza prea mult..maxim 2 zile dupa imi revin.Totusi devine enervant.
Pai o idee ar fi sa mergi la medic de specilitate din nou sau sa faci un RMN la acea parte dureroasa sau un ecograf articular exista acum, si frumos cu rezultatele te duci la medic si afli ce ai, poate din cateva sedinte de fizioterapie te repari.
Stolz_Bianca_1969 întreabă:
Razzvan1612 întreabă: