| SalutFrate112 a întrebat:

Ba frate de ce dupa 1 luna de sala ma doare spatele chiar daca am antrenor si le fac bine rau? M-am dus la doctor acum 3 ani si mi-a zis ca am scolioza, ei bine m-am tratat de ea ca asa mi-a zis doctorul acum 1 an ca nu mai am nimic dar, tot ma doare spatele sau cel putin asa cred ca dupa ce trag iar, nu ma doare doar a doua zi ma doare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si daca nu aveai antrenor crezi ca nu te durea? Depui efort, ai si scolioza, este normal sa te doara.

| SalutFrate112 explică (pentru darrio2007):

Doctorul mi-a zis ca nu mai am, chiar daca mai am sa zicem...Am voie sala?

| darrio2007 a răspuns (pentru SalutFrate112):

Daca durerile devin insuportabile, parerea mea este sa eviti sala. Cel putin pentru ceva timp.

| Simpatic a răspuns:

Pai sunt mai multe motive pentru care te doare spatele.
e zona lombara, cervicala?
Ori faci gresit anumite exercitii, chiar cu antrenor personal, nu le poate stie el pe toate
ori lucrezi cu o greutate prea mare pentru nivelul tau.
S-au mai exista si o a 3-a optiune si anume e o problema mai veche la coloana, nu neaparat datorata scoliozei din trecut.
Pe mine ma doar coloana cervicala cand conduc mult de exemplu, pe altii nu-i doare, asta imi indica ca am o chestie din trecut poate am executat un exercitiu gresit cu o greutate mare si a ramas un traumatism...

| SalutFrate112 explică (pentru Simpatic):

In general se muta durerea, ba pe jos... ba in mijlocul spatelelui dar, nu dureaza prea mult..maxim 2 zile dupa imi revin.Totusi devine enervant.

| Simpatic a răspuns (pentru SalutFrate112):

Pai o idee ar fi sa mergi la medic de specilitate din nou sau sa faci un RMN la acea parte dureroasa sau un ecograf articular exista acum, si frumos cu rezultatele te duci la medic si afli ce ai, poate din cateva sedinte de fizioterapie te repari.