| Mederistek a întrebat:

Bai,am o problema nasoala.Trec clasa a10a,am 16 ani.Toata vara am citit ce ne trebuie pentru limba romana iar acum ma doare capul.Cand incep sa scriu sau sa citesc ma doare capul si nu pot sa continui.Am si niste dureri puternice de cap chiar daca nu scriu/citesc.Am un tratament de la o doamna doctor neuropsihiatru din Bucuresti cu bromazepam,coaxil si tonotil-n.Ce sa fac? Daca stau relax saptamana asta si astea cateva zile imi revin? Funda! Apropo, stau si la calculator destul de mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod sigur nu e de la citit, poti citi in continuare fara grija.
Pentru un tratament atat de complex, trebuie sa-ti fi dat si un diagnostic, care este acesta?
Nu stiu ce inseamna prea mult la calculator. La varsta ta poti sta chiar 60 de minute pe zi, cu mentiunea ca trebuie sa ai minim doua zile ep saptamana in care sa nu stai deloc. Daca cumva stai zilnic sau se intampla vreodata sa depasesti o ora, ia masuri cu statul la calculator si revino la un program normal.

| ElenaSA a răspuns:

Acum incearca sa lucrezi prioritar: lucreaza pentru scoala si stai mai putin la calculator.Incearca sa si hranesti celula nervoasa.Si tonotilul e bun, dar foloseste ceva natural, de exemplu laptisor de matca si ia si complex B.In loc de calculator fa niste plimbari lungi pe afara.

| SimonaCristina a răspuns:

Tratamentul tau este puternic. Daca ai o depresie sau tulburare anxioasa e posibil sa te doara capul daca te supraslociti la calculator (nu ai voie sa stai mult la tv sau calculator, sa bei cola, cafea sau sa mananci ciocolata). Putina relaxare nu strica niciodata. Funda?

| LivingLouder a răspuns:

Incearca sa faci mai mult sport pentru ca nu cred ca e vina cititului ci a calculatorului