| dreamfall a întrebat:

Bai cum sa fac sa ma ingras?! am 1.80 si 64 de kile... bine... pe la 18 ani cand traiam o vreme tulbure si naprasnica aveam 10 kg si mai putin iar acu 1 an aveam chiar 73 de kile, incepusem sa ma ¨inzdravenesc¨ putin da` o dat criza financiara`n mine big grin si de la stress am ajuns acu la 63 de kile... care va mai confruntati cu probleme din astea? deci eu manc orice niciodata nu am fost mofturos, in schimb fumez ca un apucat, am o viata haotica, nu dorm noptile... cafea la greu, jocuri de noroc... ore`n sir la calculator... femei... big grin mai am vreo sansa?! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Vad ca stii ce trebuie sa faci ca sa te ingrasi. Nu trebuie sa fumezi atat de mult, trebuie sa dormi si sa mananci regulat... Sanse mai sunt, mai ales daca iti gasesti doar o singura femeie sa-ti gateasca si sa te ingrijeasca... happy

lolita
| lolita a răspuns:

Pai cea mai sigura cale ar fi sa te insori laughing

| anonim a răspuns:

Dar tu nu stii ca nu se mai spune ''bai'' ci se spune statiune?rolling on the floor

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Lasa tigaratongue

| Orannginna a răspuns:

Pai cred ca trebuie' sa te faci baiat de casawinking
Lasa si tu macar una dintre ele, tu le vrei pe toate laughing

| mikiscence a răspuns:

Mai lasa fmeile ca-ti sug energialaughingsi jocurile de noroc ca duc la criza financiara...deci.la slabit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sa-ti zic cum fac eu bai. Bag in mine ca spartu... da' nu se prinde bai laughing Pe cuvint de cercetas rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haoleu bai gogule... daca ai lasa tu noptile pierdute si jocurile de noroc si ai avea un program fix de mancat ai sa te ingrasi... daca nu...ai sa te duci pe maciuca incet si sigur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai mult si incepe sa fii mai sedentar ca sa te ingrasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-te calugarrolling on the floorrolling on the floor

| dreamfall explică:

Nu cred ca tigarea influenteaza atat de mult... vreau o reteta miraculoasa! sad

| dreamfall explică:

Aia cu jocurile de noroc e cronica... de la 8 ani is bagat in ele si acu am 25, aia cu somnu si cu stilu` de viata dezordonat o inceput totodata si cu fumatu` pe la 12 ani... cat priveste femeile... le-am descoperit cam tarziu pe la 18 big grin