Daca si cu mama ta vorbesti asa cum ai scris aici, nu pot s-o condamn pe biata femeie; pur si simplu nu intelege limba.
Esti adolescenta probabil si la anii astia majoritatea dintre voi sunteti un pachet de hormoni gata sa explodati din tot felul de nimicuri.
Parintii ar trebui sa fie mai calmi cu voi si mai rabdatori ca niciodata, dar la randul lor sunt si ei obositi si stresati.
Ce sa-ti zic? Inspira si expira de mai multe ori(dracul nu e atat de negru pe cat pare)asculta muzica la greu si fa mult sport!
Ma bucur ca am gasit si eu o persoana ca mine. Eu m-am certat cu toata lumea din cartierul meu si era sa imi si bataie pentru ca le comentam si pentru ca le spuneam in fata sa ma lasa in pace. De atunci tin legatura cu cea mai buna prietena mea si acum parinti sau mutat in bucuressti deci ma mut si eu, logic. Dar problema este ca imi este frica ca noii prieteni sa nu ma judece dur sau sa fie fitzoshi pentru ca in cazul acela o sa innebunesc. Nici eu nu stiu ce sa fac .
Am vazut si eu asta incep sa ma comport cam ciudat eu ma cert cu ambii parinti si chiar e aiurea, sunt in clasa a VIII-a si in clasa a VII-a am luat note extreeeeeemmmmm de mici de la 4 in sus, si stii e aiurea sa vezi ca parinti sunt tot aceiasi dar tu te schimbi, eu nu am incercat sa ma schimb pentru ca nu pot dar nici asa nu imi place si am zis ca in ultimul an de generala e mai bine sa invat si sa ma comnport cat mai normal si sa imi ascult parinti, parinti spun ca ar fi din cauza televizorului calculatorului da' eu nu cred
Carmen133 întreabă: