| Ryaaan a întrebat:

Băi fraților, am făcut o prostie, m-am îmbatat mangă și eu sunt minor. Am băut bere și vodcă, ce sa fac? Tare îmi este frica sa nu mă îmbolnăvesc la ficat, stomac sau pancreas, ce îmi sugerați sa fac, sa țin un regim sa mă refac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Ziceau ieri alt undeva cred sa bea lapte

| TristanTzara a răspuns:

Nu te înbolnăvești din atât, doar dacă o bișnuiești să faci asta destul de regulat s-ar putea să apară probleme.

| Constantin_Alexandru_1992 a răspuns:

Ti-ai dat oleaca creieru peste cap laughing

| Eliza1911003 a răspuns:

Poti sa cumperi ficato-protect sau ceva de genul, cica este foarte bun sau poti sa tii faci vitamine din alea care se dizolva in apa, bei timp de cateva zile si e numai bine.
Sanatatee

| brokxy a răspuns:

Nu patesti nimic. Doar nu bea foarte mult deodata ca intrii in coma alcolica.Bea moderat si incet. Nu te imbolnavesti din atat. Doar nu deveni alcoolic laughing) Ia iarba ca aia e mai buna laughing laughing

| brokxy a răspuns:

Nu patesti nimic. Doar nu bea foarte mult deodata ca intrii in coma alcolica.Bea moderat si incet. Nu te imbolnavesti din atat. Doar nu deveni alcoolic laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Bea cate 5 litrii de apa timp de 5 zile si te vei reface fara urmari.

| Drimmero a răspuns:

De la o mica betie nu ai cum sa te imbolnavesti, o sa te refaci daca dormi, corpul are nevoie de odihna atunci cand te ametesti de la alcool.

Nu ai nevoie de regim ci de somn, maine o sa fii ca nou.

| Rd79 a răspuns:

Tu esti troll, da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta ce-ti zice fratele tau, eu consum alcool destul de des, in special whiskey si coniac si nu am nici pe dracu. Ideea e ca nu recomand nimanui sa faca din asta o "pasiune", consuma cat mai putin alcool si incearca sa adopti un stil de viata sanatos.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Prea târziu.

| Violleta2022 a răspuns:

Pana ajungi sa-ti imbolnavesti stomacul sau pancreasul, ai facut ciroza hepatica la ficat.
Copii mici nu au voie alcool, deoarece ficatul nu-l poate procesa!

| Adry05 a răspuns:

laughing)))))) stai calm că nu ți le strici că ai băut o dată.

| teli92 a răspuns:

Nu te inbolnavesti, numai ca o sa te fugaraeasca parintii tai cu slapu sau coada de matura prin curte sau casa. Good luck