| enchanted a întrebat:

Baiatul meu are 12ani jumate si de trei ani are astm alergenic, ia seretide si xyzal si sufera din cauza asta deoarece vrea sa fie fotbalist.De doua luni joaca la echipa aerostar de fotbal dar saptamana trecuta a avut probleme cu sanatatea, precizez ca el nu a mai luat seretide si pastilele zicand ca se simte f bine si ia trecut astmul.Intrebare mea este daca ii va trece vreodata astmul si daca isi va indeplini visul de fotbalist

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Am un prieten care cam la aceeasi vârstă ca şi băiatul dumneavoastră s-a vindecat de astm. Nu pastilele l-au făcut bine ci şedinţele de la o salină din Bucovina, mai exact de la Cacica.
Asta am văzut cu ochii mei şi nu mă poate nimeni contrazice.
Bineînţeles că e bună orice salină din ţară care are săli pentru inhalaţii şi tratament. Fiind la o vârstă fragedă efectul va fi mult mai rapid şi mai categoric.
Însănătoşire grabnică!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, astmul nu-i va trece. Dar, daca nu renunta la tratament si il ia cu sfintenie, va putea fi fotbalist.

| cary29 a răspuns:

Si eu am rinita alergica si mi s-a prescris acelasi tratament ca al baiatului dvs.Atata timp cat nu o sa ia tratamentul o sa respire cam greu si oricat considera el ca se simte mai bine sa continue sa ia tratamentul happy