| asia a întrebat:

Baietelul meu are 1 an si 5 luni si are o iritatie[opareala]pe scrot si pe penis. L-am dat cu creme din farmacie si vad ca nu ii tece deloc.Nu stiu ce sa-i mai fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du copilul la pediatru, poate are o micoza sau o inectie cu stafilococ.

Abh
| Abh a răspuns:

La varsta asta, eu am inceput sa-mi dezvat copii de pampers.macar cateva ore pe zi, lasa-l in chilotel si pune-l mai des la olita.la inceput, va uda chilotelul destul de des dar nu dispera. cu timpul, ai sa vezi ca vei obtine rezultate. asa, mai respira si pielea lui.nu il spala la putuca cu sapun cateva zile. spala-l cu ceai de musetel. este un bun dezinfectant si calmant al iritatiilor pielii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Foloseste cutaden, eu am 5 copii si am folosit asa ceva la fiecare, efect garantat.

| Leea1234 a răspuns:

Spala-l in fiecare seara, su da-l cu albastru de metil...ai grija sa-i dai pantalonasi de culoare inchisa sau albi pentru ai spala cu clor.deoarece se vor murdarii de albastru, si fiul meu a patit ceva asemanator si doar asa i-a trecut!

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Mergi cu el la medicul pediatru, el va sti ceea ce trebuie facut.
SI fetita mea face aceasta iritatie de la pampersi, eu alternez cremele cu care o dau, la sfatul medicului. Cand sunt mai intense folosesc o crema pe baza de galbenele, in rest cea normala de la Johnson.
Mult sanatate si succes.

| Darry a răspuns:

Si eu am patit cu baietelul meu, si am folosit Bepanthen... e foarte bun.

| Zâmbărici a răspuns:

Eu din cate stiu cele mai bune creme sunt bepanten si cutaden cu astea ai incercat? Incearca...eu stiu ca matusa mea folosea aceste unguente si ii trecea bebeluluihappy

| mimi_4822 a răspuns:

Buna. Si eu am un baietel si la fel am patit si noi, am reusit sa trecem peste faza asta cu crema reparatoare pentru iritatii de la nivea. Am gasit-o in supermarket la11lei.Insa daca nu-i trece ar fi bine sa mergi la un dermatolog, poate e ceva mai grav decat o opareala. Daca ai putea sa-l lasi putin fara scutec la aer, ar fi bine. Mult succes si sanatate.

| catel a răspuns:

Pentru copii mei cea mai buna metoda a fost pana acum spray de aloe de la forever sicrema de galbenele.

| asia explică:

Va multumesc pentru sfaturi.Eu din pacate locuiesc in italia si aici medicamentele sunt mult mai slabe.Am incercat bepanten care se gaseste si aici, e o crema foarte buna dar nu facea fata si acum il dau cu o crema care e pe baza de zinc.Are 24% zinc si e foarte eficienta.Vad ca iritatia a inceput sa se usuce. Sper sa fie bine.Si apropo de pediatra ...nu e ea prea interesata de copilul meu.Cand ma duc la ea ma tine 2 minute si -mi da ori antbiotic sau supozitoare, depinde de ce sufera copilul meu.Incerc sa o schimb ca m am saturat. Pupici la toate mamicile.