Ai mare grija sa nu faca asta cand este murdar pe manute pentru ca risti sa se imbolnaveasca.
Iata ce am gasit pe net: Copiilor carora le cresc dintii au obiceiul de isi mesteca sau suge degetul mare, degetele sau mainile. Aceasta ii ajuta probabil sa isi linisteasca presiunea din gingii. Parintii trebuie sa fie atenti sa nu confunde acest mod cu obiceiul de sugere a degetului. Un bebelus care obiceiul de a isi suge degetul mare, isi va suge degetul mare un minut, si il va mesteca atunci cand ii vor creste dintii.
nu ii va afecta dantura, dar urmareste-l il suge ca pe biberon sau are tendinta de-al mesteca in gingie, daca e primul caz da-i suzeta sau bibe daca e al II-lea se v-a dezvata singur
bineinteles ca da copiicare sug degetyl si biberonul pana 2-3 ani dinti ii vor fi deformati am trei copii doi au dinti perfecti al treilea pentru ca nu i-am luat biberonul la 1 an ca si la ceilalti i s-au def. dintii
Ai mare grija sa nu faca asta cand este murdar pe manute pentru ca risti sa se imbolnaveasca. si dupa aia tu risti sper ca ti-am fost de ajutor
Deeaandreea9156 întreabă: