| geta_dm a întrebat:

Baietelul meu de un an si sase luni raceste foarte des, ce as putea sa fac pentru a-i intari imunitatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, si copii mei au fost asa pina la virsta de 6-7 ani, apoi nu am mai avut probleme cu ei.Mergi pe naturiste sint cele mai bune, evita antibioticile si incearca sa nu-l mai imbraci asa gros.Succes.

6 răspunsuri:
| micurutza2005 a răspuns:

Si eu am patit la fel cu fiica mea de3ani si3luni si orice i-am dat mergea1-2sapt la gradinita si era iar racita i-am dat tot felul imunogrip junior, vitamine VITAM, Liv52, NONI nectar, echinaceea este iar foarte buna pentru imunitate, si la dr.conf.am fost cu ea si mi-a dat tot felul dar nimic. a zis s-o las in pace ca isi va forma singura imunitatea dand piept cu virusii etc de la gradinita din colectivitate cu cat o tim mai ferita de toate cu atat nu se va apara organismul de boli cand le va intalni asa ca daca nu are alte boli mai grave nu-i dati non stop antibiotice ca nare rost ci doar ajutati-l cu vitamine de care am zis si mai e OSTEOCARE si acela pe vreo3luni e foarte bun. optati pe naturiste ca e mai putin nociv pentru. cei mici.sanatate

Bula
| Bula a răspuns:

In primul rand: NU-L IMBRACA EXCSIV!
Nu-l feri de orice adiere de vant!
Du-l deseori afara la plimbare, zilnic 2-3 ori, pentru min 1 ora.
Nu uita: sunt f.multi copii la tara care umblu chiar si fara incaltaminte pe timp de iarna, alearga toata ziua afara - si nu se racesc!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Citrice si fluor pentru dantura! Multa sanatate!

April
| April a răspuns:

E normal sa raceasca des, echipamentul lui de anticorpi fata de bacteriile si virusurile din mediu devine bogat in jurul varstei de 7 ani, dupa care vei vedea ca va raci mult mai rar. Nu-ti fa pb, ai grija sa nu faca forme severe de boala si pentru asta adreseaza-te de la primele semne de imbolnavire la medicul de familie. Nu sunt adepta tratamentelor de stimulare a imunitatii pentru ca toate au dublu tais, si nu suntem siguri pe al doilea. Lasa natura sa creeze anticorpii care sa-l apere.

| samaniela a răspuns:

Eu ii dau baietelului meu de la varsta de 1 an un suc, se cheama Noni Juice, este produs de o mare companie Tahitian Noni, in Tahiti si importat in Germania. Se poate comanda si in Romania prin intermediul celor care sunt consultanti.
Daca vrei mai multe detalii acceseaza fomulul Despre copii:
http://forum.desprecopii.com/....../topic.asp
sau detalii amanuntite si articole despre aceste fruct minune:
http://www.facebook.com/......8963127792

Produsul se poate comanda aici :
http://www.tni.com/......index.html

Daca mai ai si alte intrebari sau doresti sa comanzi produsul trimite un email la : ani_ela77@yahoo.com.
Te voi ajuta cu placere.

| asia a răspuns:

Si baietelul meu are aceeasi problea raceste foarte des.Il duc o saptamana la cresa si doua il tin acasa. I-am dat si antibiotic si tot nu ii trece.Acum a racit si la ochisori.Pentru raceala i-am dat si ntibiotic si supozitoare si sirop si tot nu i-a trecut. pur si simplu nu stiu ce sa i mai dau.Doar sa-l las sai treaca de la sine si asta te sfatuiesc si pe tine daca nu ii trece cu nimic, pentru ca nici nu e bine sa-i indopam de medicamente.