Https://www.csid.ro/calculator-greutate-ideala
Aici iti spune exact intre cat si cat e greutatea normala si care este greutatea ideala.
Nu greutatea este importanta si cate grasimi ai, daca ai 1, 80 si ai 90 de kg dar ai mai multa masa musculara esti mult mai sanatos ca x care are 70 de kg, masa musculara conteaza plus grasimea care o are,vezi luptatori sumo cate kg au dar si masa musculara,asta cu greutatea normala e si prea multa paranoia, un om obez care are un stil de viata sanatos e mai sanatos ca x care are o greutate normala dar fumeaza,bea alcool si baga in el fast food, dulciuri, cola, imc nu inseamna sanatate e un mit, cata activitate fizica poti face iti arata nivelul de sanatate
Salut! Eu am 1.79 înălțime și am trecut prin diverse etape ale greutății. Am avut 80 kg când eram mai mic, apoi până în clasa a 8-a ajunsesem la 58 kg (înălțime cam 1.76 cred că aveam pe atunci). Aratam nasol, in capul meu credeam că atât bine, însă nu era așa. Cu trecerea timpului, prin clasa a 10-a, am inceput sa cresc in greutate ( mă apucasem și de sala) și am ajuns pe la 70 kg ( la înălțimea de 1.79). Că sa nu mai lungesc povestea, azi am 1.80, 79 kg, 20 de ani. După părerea mea, la greutatea asta îmi place cel mai mult cum arat.
Sta mai bine la băieți sa fie făcuți bine. Ești perfect la greutatea ta.
Mario1994 întreabă:
mihaela1mihaela întreabă: