Da, imi plac. Nu vad de ce nu ti-ar placea o fata inalta sau poate chiar mai inalta ca tine. (Daca ai complexe e partea a doua).
Depinde ce baza de date are, km rulati, reparatii... mai bine fac leazing cu femei asa tot timpul gasesc una noua
De ce Nu?
Fiecare cu gusturile lui, iar cine te place te va plăcea asa cum esti tu, cine nu nu.
Da' tu ce inălțime ai, Cristi?
Și cum de nu îți plac fetele înalte, tocmai ție, dacă tot iubești femeia pe tocuri?
Ma mir de ce sunt atrași de tocuri. Ori avea fetișuri ciudate.
Ai dreptate. Mersi!
Cat de inalta esti?
Pune si tu inaltimea aici, ca sa aiba si piticii o idee
Din experinta iti pot spune ca, femeile inalte intimideaza barbatii de aceeasi inaltime cu ele, sau mai scunzi decat ele.
1 75 am Anastasia, dar sunt mai înaltă decât băieții care imi plac mie gen 160 170 si ii cam intimidez..cred
Am 1.74m si nu ma consider deloc inalta.
In ce privesc piticii, da-i in Doamne iarta-ma, ca se gasesc si din aia peste 1.80, foarte-foarte multi, chiar ai ce alege.
Eu mi-am luat barbat de peste 1.90m si iubesc tocurile cui!
Depinde ce inseamna inalte la tine, dar de fel nu-mi plac tipele inalte si nici late. Vreau cat mai feminina, pana la urma o femeie trebuie sa aiba niste trasaturi mai fine
Ține de alte aspecte. Tu crezi că ei se mai uită la umerii lați sau la cât ești de înaltă. slabă, dacă ai pe vino-ncoa'? Normal că unuia de 1.50-1.60 inalțime nu i-ar plăcea o parteneră foarte înaltă, dar ar fi culmea să nu o admire dacă e frumoasă și atrăgătoare.Cred că unii și-ar dori ei să mai crească.
Și-apoi, înalte și slabe sunt toate top modelele.
Chiar si ar dori să mai creasca! Ai spus un adevar!
O femeie inalta te ia in brate ca pe un prunc
si te sui pe scaun ca sa o saruti
deci, daca nu esti Mr. Univers sau basketball-ist atunci, putin probabil sa te bagi, ca baiat
Am 1 75 nu cred ca sunt asa înaltă.
Si am umerii mai lați fiindca sunt șoldurile mai mici, nu e un echilibru. Nu iau in brate bărbații ca pe copii, imi plac si mai scunzi si daca nu sunt nedezvoltati, tot ei par mai mari.
Pai, aia e inaltime medie, ai dat impresia ca esti "inaltimea ta"
Salut.
Da, îmi plac fetele înalte, suple și cu umerii lați. Sunt trăsături pe care cred eu că orice fată ar vrea să le aibă, prin urmare asta este ceea ce noi, bărbații, căutăm.
Sănătate!