Bună.
Multe persoane ocolesc bananele, acuzându-le că îngraşă. Sigur că îngraşă, orice, aliment consumat în exces îngraşă sau face rău. Dacă ai cumpărat un kilogram de banane, nimeni nu te oblige să-l consumi într-o zi. Un consum ponderat de banane, una, două pe zi, aduce organismului un lung şir de beneficii.
Prin compoziţia lor bogată, bananele sunt o sursă de nutrienţi necesari pentru buna funcţionare a organismului. Potasiul nu numai că protejează inima, dar menţine şi presiunea arterială în limite normale. În plus, potasiul te fereşte de crampe musculare şi de extenuare fizică.
Vitaminele din complexul B pe care le conţine banana ajută la creşterea capacităţilor intelectuale şi atenţiei, fiind utile totodată şi în prevenirea bolilor psihice şi în tratarea depresiei.
O seară frumoasă!
Buna:)
http://www.dietetik.ro/cate-calorii-are-o-banana/7772.html
O seara buna:)
Iti dau energie?
Da...te ajuta la memorie si e bun pentru organism ca ii ofera vitamine si asa esti sanatos
Bananele nu ingrasa, ele au un continut proteic mare, din cate stiu 7 grame de proteine la 100 de grame, eu unul mananc foarte multe banane pentru a-mi ajuta masa musculara si chiar ma ajuta