| Tararara a întrebat:

Barosanilor, pisica mea de rasa albastru de rusia de aprox 2 luni a vomitat ieri si azi mancare. Doarme toata ziua si bea mai multa apa, mai mananca putin totusi. E energica doar dimineata si am vazut o mancand un paianjen. E vreo sansa sa se fi intoxicat? Ajutooor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EniiGmA a răspuns:

Pisicile dorm undeva la 70 la suta din viata lor. Probabil a mâncat cv necomestibil atata timp cat mănâncă e ok am patit si eu asa cu a mea. E normal sa mănânce insecte toate fac asta

| Tararara explică (pentru EniiGmA):

Chestia e ca nu mai mananca deloc acum, nici macar carne daca ii dau pe la nas nu vrea. Vomita un lichid galben si e foarte slabita, nu stiu ce sa fac

| EniiGmA a răspuns:

Du-te la veterinar sigur a înghițit cv ce nu ii priește

| EniiGmA a răspuns (pentru EniiGmA):

A mea a înghițit 2 dopuri de urechi și tot asa nu am mâncat o zi și lea vomitat. După a revenit la normal. Dar dacă chestia asta tine mai mult este indicat sa mergi la veterinar cel mai sigur

| Tararara explică (pentru EniiGmA):

Mersi mult, am dus o la veterinar si a murit sarmana, nu stiu cu se s-a intoxicat dar s-a intamplat