| GEORGEL2012 a întrebat:

Batista este buna pentru sters ochelarii de vedere? la clinica oftalmologica unde mi-am facut ochelarii...se gaseste solutie sau carpita pentru sters ochelarii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da gasesti acolo unde ti ai facut ochelarii si carpa si solutie. gasesti servetele umede pentru ochelari la orice supermarket, sunt bune si alea

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Eu ii sterg cu un servetel.Se sterg de minune daca nu e murdar.Cu carpa d-aia absolut mereu ramanea un strat albicios pe ei pe care se reflecta lumina ca dracu'.Si dupa ce o spalam si cu solutie. Spala-i cu apa, sterge-i de apa cu un prosop dupa care sterge-i bine cu un servetel.

| Dzeko7 a răspuns:

Batista nu e buna, nu este la fel de fina ca si acea carpita.Carpita si solutia pentru sters ochelarii le gasesti la clinica oftalmologica.

| Emitzanu2002 a răspuns:

Eu port ochelari si spun ca mai bine este sa cumperi acea "carpita" pentru ochelari sa un fel de servetele umede de la clin, tot pentru ochelari, asa ar fi cel mai bine si asa fac eu
Funda?

| Avril a răspuns:

Si eu port ochelari de aproximativ 8 ani. Uite poti folosi pana si o bucata de material fin de bubcac, iar ca solutie pentru ochelari poti folosi pur si simplu alcool mentolat.Prima data si eu mi-am cumparat toate prostiile astea dar nu fac nimic special, acelasi lucru poti face si cu o bucatica de material din bumbac si spirt...Acum,depinde si de tine, poti sa te duci la acea clinica si sa-ti cumperi carpa aceea pentru ochelari sau solutie, ca se gaseste, daca nu poti sa-ti cumperi de la orice clinica oftalmologica. ^_^