Da, pentru ca au zahar si multi carbohidrati.
Au putine proteine, 16 %. restul de 84 % = zahar, carbohidrati, etc.
Daca vrei proteine, ia un concentrat proteic, ceva cu 80 % proteine si fara zahar, nu un procent amarat de 16 % proteine
Buna seara!
Batoanele sunt facute pentru ingrasare artificiala, da, din moment ce contin proteine.
Sanatate!
Buna ziua!
Proteinele din aceste batoane, sunt facut in laborator special pentru sala de forta (Marea majoritate), marind masa pe care tu o transformi in muschi la sala.
Vorbim de exces de proteine. Dar analizand de unde sunt extrase proteinele si ce mai contin pe langa ele, este greu de crezut ca din batoane, slabesti. In principiu poti face o dereglare hormonala.
Sanatate!
Buna ziua
In laborator sunt extrase din mancare, nu "facute". suplimente = mancare concentrata.
Iar excesul de proteine se atinge foarte greu, cu batoane e aproape imposibil de atins, deoarece au o cantitate mica de proteine ( 16 % ), restul fiind carbohidrati, grasimi, ciocolata, etc.
Am zis ca slabesti de la proteine, batoanele au 84 % carbohidrati si altceva, cand zic proteine ma refer la ceva bogat in proteine ( gen 80 %, sau piept de pui, etc. )
Nu dar daca faci exces de ele da este si normal. Si eu am fost la sala dar nu lu-am batoane si am incercat intr-o zi dar de atunci nu am mai luat
Daca aş lua mai multe baoane în loc de mâncare aş slabi mai repede adică în loc de un sandvici sa iau un baton